Stage1 ja Eko ohjelmoinnit

Stage1 ohjelmointi on perusohjelmointi autoihin jolla saadaan jopa 25-35% tehon kasvu. Ohjelmoinnilla saadaan parempaa ohituskiihtyvyyttä, vaihteiden vaihdot vähenevät ja polttoaineen kulutus laskee. Näin ajaminen on paljon mukavampaa ja vaivattomampaa. Saatavilla on myös ECO ohjelmointi jossa keskitytään enempi polttoaineen kulutuksen laskemiseen. Tällä saadaan jopa 8-15% polttoaineen kulutuksen lasku. Ohjelmoinnit tehdään aina auton alkuperäisestä ohjelmaan, joten ovat varmasti aina yhteensopivia ja oikein toimivia. Perusohjelmoinnit eivät alenna auton käyttöikää.

Kaikki Stage1 ja ECO OBD ohjelmoinnit 549€(ohjainlaitteen avaus +100€)

EGR ja DPF optiot

Saatavilla myös optiot EGR ja DPF poistoon. Nämä järjestelmät aiheuttavat paljon vikaa autoihin ja ovat monesti kalliita korjauttaa. Järjestelmät pystytään poistamaan käytöstä jolloin saadaan pysyvä ratkaisu viallisiin järjestelmiin eikä ne enään aiheuta häiriötä.

DPF, EGR ja Adblue ohjelmoinnit

Mahdollisuus poistaa käytöstä vioittuneet EGR, DPF ja Adblue järjestelmät. Tällä vältetään kalliit korjauskustannukset ja vikojen uusiutumiset.

Stage 1

Perus ohjelmointi kaikkiin autoihin suorituskyvyn parantamiseksi, sekä polttoaineen kulutuksen pienentämiseksi. Tehon lisäystä jopa 25-35%. Ohjelmoinnilla saadaan myös ajomukavuutta esim. ohitustilanteisiin.

Stage 2

Ohjelma on asiakkaille, jotka ovat päivittäneet ajoneuvoonsa esim. putkiston ja vapaavirtaussuodattimen. Voimme myös tarjota asennettuna kaikki yhdessä paketissa: putkiston, vapaavirtaussuodattimen ja räätälöidyn ohjelman.

Stage 3

Muuten sama kuin Stage 2, mutta erona on se, että autoon on lisäksi asennettu esim. välijäähdytin / isompi sellainen, isommat suuttimet ja downpipe. Voimme myös tarjota asennettuna kaikki edellä mainitut osat (Stage 2 ja 3) yhdessä paketissa, ja tälle kokoonpanolle räätälöidyn ohjelman.

Stage 4

Autoihin, joissa on tehty todella isoja muutoksia. Edellä mainittujen muutosten lisäksi on vielä vaihdettu vakio turboahtimen tilalle esimerkiksi hybridi-turboahdin. Tämä on erikoispalvelua, ja vie huomattavasti enemmän aikaa, kuin mikään muu ohjelmointi säätötöiden vuoksi. Voimme tarjota täydellisen virityspaketin (Stage 4) asennettuna autoosi.

Eco ohjelma

Eco ohjelmalla keskitytään polttoainekulutuksen pienentämiseen ja taloudellisuuteen, tuoden myös tehonlisäystä. Polttoaineen kulutusta voidaan saadaan jopa 8-15% pienemmäksi.

Voimme tehdä ohjelmoinnin myös asiakkaan erityistoiveiden mukaisesti, näin saamme asiakkaan mieleisen lopputuloksen vaativampaankin makuun.